Contabilitate financiara de gestiune-horeca

Popular
La Telefon

Grup de firme care ne desfasuram activitatea in domeniul ospitalității, suntem in cautarea unui coleg/e pentru ocuparea postului de contabil cu experienta in contabilitate de gestiune economica.
Contabilul își desfășoară activitatea la punctul de lucru situat in Bucuresti( zilnic/decont transport Ctin. Brancoveanu, Autostrada Pitesti-Bucuresti km. 36) in cadrul compartimentului financiar _ contabil al societății cu capital privat, si acoperă parțial activitățile acestuia sub directa coordonare a contabilului sef
Competențele candidatului referitoare la identificarea rolului individual in cadrul echipei, sarcinile si responsabilitatile date de contextul muncii , în vederea organizării eficiente a activității sunt: comunicare interpersonală, lucru in echipa, dezvoltare profesionala, planificarea activității proprii, gestionarea si arhivare a documentelor, utilizarea PC, imtocmirea/ completare registrelor contabile, efectuarea calculelor specifice, transmiterea documentelor/ circuitul intern in cadrul societății.
Criterii de evaluare: capacitatea de pregătire a registrelor contabile, operativitate a si corectitudinea datelor din registrele contabile, rigurozitate în respectareavtermenelor de completare prevăzute de legislația, operativitate a in identificarea erorilor si corectarea lor conform prevederilor legale, corectitudinea folosirii limbajului specific.
tel. contact: +40 762 296 454 Tugui Nicolae

  • Categoria : Locuri de munca