Sc Electro-Service Srl

Sc Electro-Service Srl
Sc Electro-Service Srl
Sc Electro-Service Srl
Sc Electro-Service Srl
Sc Electro-Service Srl
Sc Electro-Service Srl
lei(Fix)

Oferim servicii de instalare Set interfon video IP pentru vila, automatizari porti si servicii: asistenta tehnica, consultanta, montaj.

– Kituri pentru automatizare porti batante sau porti culisante
– Kituri interfon video pentru vila
– La ELECTRO-SERVICE poti plati in 4 rate lunare fara dobanda pentru persoane juridice
– Oferim garantie 24 luni.

Montam Automatizari Porti
Sistemele de automatizare a portilor sunt practice si extrem de elegante atunci când vine vorba de confortul dumneavoastra. De astazi nu mai este nevoie sa coborâti din masina pentru a deschide sau închide poarta de la casa caci, noile sisteme de automatizare porti fac asta doar apasând un buton din confortul masinii dumneavoastra!
Noile sisteme de automatizare a portilor sunt proiectate pentru a fi instalate chiar si în spatiile în care nu credeati vreodata ca le veti putea instala!
La Genway vei gasi o gama completa de sisteme de automatizare porti, astfel încât vei putea alege sistemul care se pliaza cel mai bine nevoilor dumneavoastra!

INTERFON VIDEO PENTRU VILA
Interfonul reprezinta o modalitate de a-ti proteja casa si familia atunci cand cineva necunoscut suna la usa, dar si de a-ti usura drumul spre deschiderea portii.
Avantaje:
– Poti raspunde la poarta fara sa te deplasezi in afara locuintei.
– Esti mereu in siguranta, putand verifica prin intermediul interfonului video persoana care suna la intrare.
Set interfon video pentru vila compus din: panou de apel, un post interior video color (7 inch TFT touch), sursa de alimentare.

  • Categoria : Altele
  • Stare : Nou