Prestare Servicii Dezvoltare Site

Prestare Servicii Dezvoltare Site
1.320 lei(Fix)

Suntem o agenție de web design cu peste 10 ani experiență, vă invităm pe site-ul nostru web www.websmania.ro pentru a vizualiza apariții media, sutele de proiecte finalizate, pachetele complete de prețuri, rezultate, informații utile și multe altele.
Creăm magazine online, oferim servicii complete, ajutăm clientul cu tot ce are nevoie pentru a-și pune afacerea pe picioare, noi ne ocupăm de achiziționare domeniu, alegere serviciu de găzduire, integrare în platforme precum eMAG Marketplace, CEL.ro, Shopmania, unde vă puteți lista produsele și crește numărul de vânzări. De asemenea magazinele au:

– Design responsive;
– Optimizare pentru dispozitive mobile, tabletă;
– Sistem de facturare automat;
– Sistem de generare AWB automat;
– Plata cu cardul;
– Viteză de încărcare foarte rapidă;
– Optimizare On-Page SEO;
– Design modern;
– Listare număr de produse nelimitat, fără să afecteze viteza de încărcare, fără costuri suplimentare.

Creăm și magazine online în format dropshipping, importăm produse automat și actualizat stocul furnizorului regulat. Folosim unul dintre cele mai populare sisteme de management al conținutului (CMS) din lume, scris în PHP care utilizează o bază de date MySQL.

Obs*. În prezent administrăm mai multe magazine online, vă oferim consultanță în alegerea firmei de curierat, alegerea firmelor de unde puteți achiziționa consumabile, oferim data feed gratuit pentru integrarea cu orice platforme, de asemenea oferim servicii de promovare Google Ads. Avem experiență, nu vă ajutăm doar cu crearea magazinului, vă ajutăm și cu creșterea acestuia în mediul online.

Prețul pentru crearea magazinului online începe de la 1320 lei.
De asemenea creăm și website-uri de prezentare, care dispun de toate tehnologiile moderne și de optimizare în motorul de căutare Google, cu design responsive și modern.

  • Categoria : Asigurari