Pregatitor-vopsitor auto – Franta

3.000 euro(Fix)

Intra Interim, agent de munca temporara autorizat de catre Ministerul Muncii, activeaza pe piata de recrutare din 2018. Suntem prezenti atat in Romania, cat si in Franta, Belgia si Germania pentru ca misiunea dvs sa fie un adevarat succes!

Intra Interim recruteaza Pregatitor-vopsitor auto pentru un client din Franta, zona Lyon.

Cerinte:

Experienta in domeniu – obligatoriu
Permis de conducere categoria B – reprezinta un avantaj
Cunoasterea limbii franceze la un nivel incepator sau mediu – reprezinta un avantaj
Responsabilitati:

Se lucreaza in atelier multi-marca, pe autovehicule
Se efectueaza operatiuni de vopsire si pregatire, dar si tinichigerie la nivel minim (indreptari)
Ofertă și condiții de muncă:

Salariu 3000 euro net/luna
Program 45/saptamana
0 taxe sau comisioane
Cazare si transport asigurate de catre angajator – camera individuala pentru fiecare persoana
Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 6 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari pana la 18 luni
Contactează-ne pentru mai multe detalii la numarul de telefon: 0374477800, în intervalul orar 10:30-16:30, de luni până vineri.

Prin apelarea numarului de telefon afisat in anunt sau prin trimiterea de mesaje catre acesta va exprimati in mod liber si neechivoc consimtamantul privind furnizarea informatiilor necesare derularii procesului de recrutare cu societatea HR Intra Interim SRL. Consimtamantul poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

Va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila, apelati angajatorul mai tarziu sau lasati un mesaj text.

  • Categoria : Locuri de munca