Elevator auto 2 coloane REIHMANN 242 PRO: siguranță și confort

Elevator auto 2 coloane REIHMANN 242 PRO: siguranță și confort

Ești pregătit să duci service-ul auto la nivelul următor?
Descoperă elevatorul auto profesional cu 2 coloane REIHMANN RHM 242 PRO, proiectat special pentru a răspunde celor mai înalte standarde ale producătorilor de mașini.
Cu o capacitate impresionantă de ridicare de până la 4200 kg, acest elevator îți oferă siguranță în fiecare operațiune.
Sistemul de siguranță avansat include deblocarea electrică automată și un sistem hidraulic de coborâre în caz de urgență, ca să poți lucra fără griji chiar și în situații neprevăzute.
Cei doi cilindri hidraulici robuști și brațe telescopice din oțel special asigură o ridicare uniformă și stabilă, în timp ce tampoanele reglabile pe înălțime garantează o ajustare precisă pentru orice tip de vehicul.
Ridicarea și coborârea sincronizată are loc în doar câteva secunde, cu un motor de 3 Kw, ce îți optimizează timpul și eficiența în service.
Disponibil la tensiuni de alimentare de 220V sau 380V, acest elevator se integrează perfect în orice spațiu de lucru. Pilonii cu ranforsare dublă și blocarea automată a brațelor la fiecare 15 cm asigură o stabilitate maximă și o utilizare sigură și eficientă.
Vine împachetat cu manșete de protecție pentru piloni și toate accesoriile necesare, inclusiv un manual detaliat în limba română pentru instalare și utilizare. Elevatorul auto REIHMANN RHM 242 PRO este alegerea ideală pentru profesioniștii care apreciază calitatea și performanța înalte.
Transformă-ți service-ul auto cu o investiție sigură și durabilă. Contactează-ne astăzi pentru mai multe informații și comenzi. Optează pentru Reihmann RHM 242 PRO și adu eficiență în fiecare operațiune din atelierul auto!
Livrăm gratuit oriunde în țară.
Explorează gama variată de elevatoare auto pe site-ul nostru https://www.clever-auto.ro/.

  • Categoria : Masinarii Industriale & Scule
  • Stare : Nou