DirectDemocracyS Stagiu Plătit Bucuresti Urgent

DirectDemocracyS Stagiu Plătit Bucuresti Urgent
Preview Thumbnail
DirectDemocracyS Stagiu Plătit Bucuresti Urgent
400 lei(Negociabil)

DirectDemocracyS, cea mai bună organizație politică, inovatoare și alternativă la toate celelalte forțe politice, selectează în București și zonele învecinate, 2 reprezentanți oficiali, cetățeni români, adulți, de preferință studenți la științe politice, cu cunoștințe excelente de limba engleză, scris și vorbit.
Cele 2 persoane selectate, eventual un bărbat și o femeie, vor trebui să reprezinte DirectDemocracyS, la „Forumul Global al Democrației Directe Moderne”, care este cea mai importantă, și cea mai mare activitate politică de acest tip, la nivel mondial, cu peste 600 de participanți, din peste 60 de țări, ce se va desfășura în București, România, de miercuri, 15 după-amiază și seara, până în dimineața zilei de sâmbătă, 18 mai 2024.
Joi și vineri, sunt ședințe dimineața, iar toată după-amiaza, cu diverse pauze, pentru a lua masa.
Activitățile au loc în diferite părți ale zonei centrale, în apropierea universității: „Casa Universitarilor”, „Aula Magna de la Librăria Universitară ” și „Teatrul de Revista”. Toate accesibile în câteva minute de mers pe jos.
Persoanele selectate vor participa la diferitele sesiuni de lucru, la diferitele evenimente organizate si vor avea diverse sarcini reprezentative.
Stagiul include o rambursare a cheltuielilor, un premiu substanțial în bani, bunuri de diferite feluri și posibilitatea de a lucra cu noi în mod continuu pe viitor.
Informatii, la acest link:
https://www.directdemocracys.org/law/news/events/external-events/global-forum-on-modern-direct-democracy/2024-bucharest/we-are-looking-for-official-representative
si la acest link:
https://www.directdemocracys.org/law/news/events/external-events/global-forum-on-modern-direct-democracy/2024-bucharest/proposals-and-message-for-the-2024-forum
pentru depunerea cererilor (o scurtă prezentare), cu CV atașat cu fotografie, în fișier .pdf, la bucharest_2024@directdemocracys.org
Toate informațiile despre DirectDemocracyS, pe site-ul nostru oficial, ne găsiți și pe principalele

  • Categoria : Locuri de munca