Curs online Auditor Intern Sistem de Management Integrat

Curs online Auditor Intern Sistem de Management Integrat
950 lei(Fix)

Top Quality Management te invită să participi la programul de formare Auditor Intern Sistem de Management Integrat, adresat persoanelor dornice să-și dezvolte competențele în domeniul calității, mediului și sănătății și securității ocupaționale.

Cursul va acoperi următoarele aspecte:

– Proiectarea și revizuirea documentației pentru sisteme de management integrate conforme cu standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018;
– Implementarea sistemelor de management integrate;
– Efectuarea auditurilor interne în domeniile menționate, respectând standardul ISO 19011:2018;
– Realizarea auditurilor interne conform Standardelor Internaționale de Audit Intern emise de Institutul Auditorilor Interni din Statele Unite ale Americii și adoptate de CAFR;
– Desfășurarea auditurilor interne în sectorul public, conform cerințelor Legii 672/2002 și HG 1086/2013;
– Auditul sistemelor integrate ale proiectelor cofinanțate din fonduri europene.

Cursul este structurat pentru a satisface nevoile tale de învățare și dezvoltare profesională, având o abordare bazată pe aplicații practice pentru o înțelegere mai profundă și o aplicare eficientă a cunoștințelor teoretice.

Detalii de contact:
Telefon: 0733822020
Email: office@cursuriautorizate.ro
Website: www.cursuriautorizate.ro

Nu rata ocazia de a-ți dezvolta expertiza în domeniul managementului integrat și de a deveni un Auditor în domeniul calității! Înscrie-te acum și beneficiază de cunoștințe esențiale pentru succesul tău profesional. Locurile sunt limitate, așa că nu ezita să te înscrii cât mai curând posibil!

  • Categoria : Meditatii si Cursuri