Aparat dejantat anvelope automat profesional 24 inch RHM R2: eficiență la îndemână

Aparat dejantat anvelope automat profesional 24 inch RHM R2: eficiență la îndemână
lei(Fix)

Vrei să schimbi anvelopele mașinilor ușor și rapid? Aparatul dejantat anvelope REIHMANN RHM R2 este soluția perfectă!
Coloana rabatabilă manual în lateral și bratul ajutător pneumatic pentru anvelope Run Flat, face acest aparat ideal pentru vehicule comerciale, microbuze pentru pasageri și autoturisme ușoare.
Cu sistemul suflare aer cu presiune ridicată integrat în ghiarele de prindere și puterea motorului de 1.1 kW, vei putea să schimbi roțile de până la 24″ cu rapiditate și precizie.
Alege performanța și eficiența! Cu tensiunea de alimentare la alegere între 220V sau 380V și bratul ajutător Run Flat inclus, vei efectua cu ușurință toate operațiunile de vulcanizare.
Beneficiază de tot ce ai nevoie!
Pachetul conține aparatul de dejantat anvelope RHM R2, brațul pentru anvelope Run Flat HLP2, ghid de întreținere, certificat CE, precum și accesorii esențiale pentru utilizarea optimă a aparatului. Totul este gândit pentru a-ți oferi o experiență de lucru optimă!
Livrăm oriunde în țară, începând de la 250 lei.

Asigură-te că atelierul tău are toate echipamentele necesare pentru a avea un flux de lucru productiv. Contactează-ne astăzi pentru a plasa o comandă pentru aparatul dejantat anvelope REIHMANN RHM R2!

Explorează gama variată de utilaje pe site-ul nostru https://www.clever-auto.ro/.
Echipa noastră de specialiști este pregătită să-ți ofere suport și consultanță pentru instalare, întreținere și la orice alte întrebări tehnice pe care le ai.

  • Categoria : Piese și Accesorii Auto
  • Tip : Întreținere / Reparații