Analizor gaze opacimetru turometru Brain Bee: kit complet și precizie pentru afacerea ta

Analizor gaze opacimetru turometru Brain Bee: kit complet și precizie pentru afacerea ta
lei(Fix)

Ai nevoie de o soluție flexibilă și ușor de utilizat pentru inspecția tehnică periodică a vehiculelor rutiere? Kitul complet cu analizor gaze opacimetru turometru Brain Bee este alegerea perfectă pentru stația ITP.
Cu un panou de operare intuitiv, operatorii pot începe rapid procedura de măsurare a gazelor, având acces la toate funcțiile analizorului gaze Brain Bee AGS – 688; atât în mod static, cât și dinamic. În final, rezultatele testelor sunt afișate clar pe cele șase unități LCD incorporate.
După finalizarea testelor, rezultatele pot fi tipărite imediat cu ajutorul imprimantei incorporate. Analizorul poate fi conectat și la un PC, utilizând software-ul Omnibus800, pentru gestionarea eficientă a datelor.
Utilajul este completat cu opacimetrul OPA 300, conectat direct la analizorul de gaze AGS – 688. Poți efectua teste conform normelor și procedurilor legale, având acces la software-ul dedicat.
De asemenea, turometrul MGT 300 EVO, un traductor nou de turații universal, dotat cu sondă de temperatură, transmite valorile înregistrate prin Bluetooth către analizorul de gaze AGS 688. Astfel poți măsura turația cu ajutorul traductorului magnetic sau să-l conectezi direct la bateria vehiculului pentru o analiză completă și precisă.
Alege calitatea și eficiența! Kitul complet cu analizor gaze opacimetru turometru Brain Bee vine cu soluții complete pentru inspecția vehiculelor în service-ul auto.
Livrăm în toată țara, începând de la 250 lei.

Contactează-ne acum pentru a face comanda și pentru a obține livrarea gratuită.

Pe site-ul nostru web, https://www.clever-auto.ro/, poți vedea întreaga gamă de echipamente pentru liniile ITP. Cu doar un click poți obține rapid o consultație gratuită.

  • Categoria : Piese și Accesorii Auto
  • Tip : Întreținere / Reparații